Autorid: Marianne Liibert, Best Marketing • 21. jaanuar 2021

Selgusid Eesti TOP tööandjad

Võitjateks on tõusnud ettevõtted, keda aasta tagasi esikolmikus ei olnud, kommenteeris CV-Online'i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires.
CV-Online Estonia OÜ avalikustas TOP tööandja uuringu tulemused.

19.11.2020-11.01.2021 viis CV-Online Estonia läbi traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja kõige atraktiivsemad tööandjad Eestis. Vastajad said märkida, milline ettevõte on nende arvates nii üldarvestuses kui ka erinevates ärisektorites kõige ihaldusväärsem tööandja ja tuua välja, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid. Kokku osales uuringus sel aastal 3222 erinevatest eagruppidest ja tegevusvaldkondadest inimest üle Eesti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700