Autor: Best Marketing • 21. jaanuar 2021

Globaalne meediahiid Google on brändide võrdluses kiindumuselt nii Eestis, Lätis kui ka Leedus esimene

Samas võib Eestis 74% brändide puhul väita, et enamik inimestest ei hooliks, kui need kaoksid, selgus Havasi uuringust.

Havas on mõõtnud Baltimaades brändide kiindumust iga kahe aasta tagant. Nii globaalse kui ka Eesti turu kogemuse põhjal on kiindumus oluline näitaja, kuna on väga tugevalt seotud brändi tähendusrikkusega ehk sellega, kuidas inimesed tajuvad lisaks toodetele ja teenustele ka brändide reaalset panust nende isiklikku elukvaliteeti kui ühiskonda laiemalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700