Autor: Best Marketing • 12. jaanuar 2021

Premia turundusjuhina alustas tööd Triin Lõoke

Detsembri lõpus alustas Eesti suurima ja vanima jäätisetootja, Premia Tallinna Külmhoone AS turundusjuhi ametis tööd Triin Lõoke.
Foto: TANEL MURD

Viimased 13 aastat töötas Lõoke Rakvere ning Talleggi tooteid valmistava HKScan Estonia turundusosakonnas erinevatel positsioonidel, millest viimased poolteist aastat Baltikumi brändi- ja kommunikatsioonijuhina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700