Autor: Best Marketing • 7. jaanuar 2021

VIDEO: kas eestlane on loomult säästlik tarbija?

Valdur Mikita arutleb, kas Eesti tarbija on juba oma olemuselt säästlik ja "roheline" või juhivad teda rohkem ahnus ja saamahimu.
Valdur Mikita
Foto: Photo:Marko Mumm

Eesti kirjanik ja semiootik ning Tartu Ülikooli vabade kunstide professor Valdur Mikita, kes on töötanud ka turundajana ning võitis 2019. aastal Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu aastaauhinna, rääkis oma ettekandes eestlaste ürgolemusest, Muuhulgas arutles Mikita selle üle, kas oleme loomu poolest säästlikud ja loodussõbralikud tarbijad või mitte.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700