Autor: Best Marketing • 7. detsember 2020

Tööjõunõudlus turundusvaldkonnas on peaaegu taastunud

CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuur uurisid, millistes sektorites plaanitakse lähikuudel enim töötajaid värvata, millistes valdkondades on tööjõunõudlus tõusnud kriisieelsele tasemele ja millistes sektorites plaanitakse palgatõusu või -langust.

Millistes sektorites plaanitakse lähikuudel enim töötajaid värvata?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700