Autor: Raul Mee • 29. oktoober 2020

Galerii: Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020

28. oktoobril toimus Ülemiste Apollo kinos Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020, mis keskendus sellel aastal kriisikommunikatsioonile.

Viimane aasta on silma paistnud rohkem kui ühe kriisi poolest – listeeria, rahapesu, koroonaviirus, Keskkerakonna rahastamine. 28. oktoobril toimunud kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil analüüsisid oma ala eksperdid analüüsisid kriisidest saadud (kommunikatsiooni)õppetunde.

Vaata galeriid:

28OCT2020 Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020 . Foto autor Raul Mee
Autor: Raul Mee

Konverentsil esinesid Tallinki kommunikatsioonidirektor Katri Link, PERHi kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Kerstin Luik ja PERHi ravitöö direktor Helis Pokker, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus, kommunikatsiooniekspert Annela Laaneots, juhtimiskonsultant ja ajakirjanik Raimo Ülavere, Milttoni muutuste juhtimise nõustaja ja psühholoog (PhD) Eva-Maria Kangro, Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler, Postmehe vanemtoimetaja Priit Pullerits ja Kuuuurija saatejuht Katrin Lust.

Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700