Autor: Raul Mee • 29. oktoober 2020

Galerii: Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020

28. oktoobril toimus Ülemiste Apollo kinos Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020, mis keskendus sellel aastal kriisikommunikatsioonile.

Viimane aasta on silma paistnud rohkem kui ühe kriisi poolest – listeeria, rahapesu, koroonaviirus, Keskkerakonna rahastamine. 28. oktoobril toimunud kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil analüüsisid oma ala eksperdid analüüsisid kriisidest saadud (kommunikatsiooni)õppetunde.

Vaata galeriid:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700