Autor: Marianne Liibert • 29. september 2020

Selgus Eesti parima teenindusega telekommunikatsiooniettevõte

Testostlejad külastasid suurte telekommunikatsiooniettevõtete esindusi, kokku tehti Eestis 30 ning kogu Baltikumis 100 testkülastust. Kes teiste seast silma paistis ja kuidas tulemused riigiti erinesid?
Võidu saavutas taas Telia.
Foto: Andres Haabu

Uuringufirma Dive poolt 2020. aasta juulis läbiviidud valdkonnauuring selgitas taas välja parimat teenindust pakkuvad telekommunikatsiooniettevõtted. Eesti parima teenindusega telekommunikatsiooniettevõtte tiitli pälvis teist aastat järjest Telia (78,3%), teisele kohale platseerus Elisa (78,2%) ning kolmandale kohale jäi Tele2 (69,3%).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700