Autor: Best Marketing • 31. august 2020

Telia Eesti juhtkonnas toimub neli muudatust

Alates septembrist on Telia Eesti ärikliendiüksuse juht Holger Haljand. Lisaks jätkavad alalistel positsioonidel kolm Telia juhtkonna liiget, kes varasemalt olid kohusetäitja rollis, teiste seas era- ja turundusüksuse juht Kristjan Viilmann.

Holger Haljand oli eelnevalt Telia Eesti erakliendi- ja müügikanalite üksuse juht. Viimased kuus kuud töötas ta Telia Rootsis, kus juhtis sealset erakliendi mobiiliteenuste üksust ning kuulus Telia Rootsi juhtkonda. Septembrist jätkab Haljand Telia Eesti juhatuse liikme ja ärikliendi üksuse juhi rollis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700