Autor: Marianne Liibert • 11. september 2020

Need on ettevõtted, kus Eesti noored töötada tahaksid

2020. aastal peavad Eesti tudengid kõige atraktiivsemateks tööandjateks IT-sektori ettevõtteid. Mis on need ettevõtted, kus Eesti noored töötada tahaksid?
Instari juht Kersti Vannas
Foto: Marianne Liibert

Tööandja brändingu agentuur Instar viis läbi tudengite tööootuste ja tööandja maine uuringu, millele vastas kokku 6100 inimest. Uuring oli põhjalik – selle täitmine võttis aega keskeltläbi 20 minutit. „Sel aastal hindasid vastaja 230 Eesti organisatsiooni atraktiivsust ja aasta-aastalt on kõigi tudengite hulgas, sõltumata nende erialast, kasvanud IT-sektori tööandjate atraktiivsus,“ kommenteeris uuringu tulemusi tööandja brändingu agentuuri Instar tegevjuht Kersti Vannas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700