Autor: Best Marketing • 25. september 2020

Norstat Eesti sai uue tegevjuhi

Norstat Eesti tegevjuhina alustab Evelin Pae, kes vastutab kliendisuhete, andmekogumise ja äritegevuse eest Eesti turul.
Evelin Pae

Evelin Pael on pikaaegne kogemus Eesti turundussektoris. Ta töötas aastatel 2009–2012 Saku Õlletehases brändi- ja kaubandusturundusjuhina, misjärel liitus sprodibrändi adidasega vastutades nii adidas Performance ja Original ning Reeboki brändide arendamise eest Eesti turul. 2015. aastal ühines Pae ehitus- ja aiakaupluste jaeketiga Bauhof, kus vastutas turundusosakonna juhtimise eest. Tal on Tartu Ülikooli magistrikraad inglise keele ja kirjanduse ning ajakirjanduse erialadel. Samuti on ta on läbinud Estonian Business School MBA programmi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700