Autor: Best Marketing • 17. september 2020

Best Marketingi konverentsid on nüüd ka veebis vaadatavad

Äripäev teeb väga paljudest konverentsidest veebiülekandeid, et kliendid, kes on konverentsist huvitatud, aga ei saa mingil põhjustel kohale tulla, saaksid konverentsist siiski osa. See on hea uudis ka Best Marketingi konverentsidel osalejatele.
Coaching 2020 veebiülekande väljanägemine

Ka 28. oktoobril toimuva Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverents 2020 ning 18. ja 19. novembril toimuva Best Internet 2020 osalejatel on võimalik valida, kas soovitakse osaleda üritusel kohapeal või jälgida konverentse enda arvutist kodus/kontoris. Veebiülekande pileteid saab osta siit.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700