Autor: Best Marketing • 10. september 2020

Eesti Ajakirjanike Liidu pöördumine seoses ERRiga

Meediaettevõtete Liidu hinnangul põhjustab ERRi riigipoolne rahastamine ebatervet konkurentsi, Ajakirjanike Liidu muudab erameedia ja ERRi vastasseis murelikuks.

Meediafirmad soovivad, et Eestis tegutsevad erameedia organisatsioonid saaks konkureerida turul võrdsetel alustel – seda nii reklaamimüügis kui ka online-uudiste edastamisel. Sellest tulenevalt esitas Meediaettevõtete Liit kaebuse Euroopa Komisjonile. Loe pikemalt: Meediaettevõtted kaebasid ERRi peale

Foto: LIIS TREIMANN
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700