Autorid: Hando Sinisalu, Best Marketing • 21. juuli 2020

Millised on rahvusringhäälingu suurimad väljakutsed?

Rahvusringhääling tähistas pühapäeval oma 65. sünnipäeva. Millised on rahvusringhäälingus suurimad väljakutsed ja mida toob tulevik, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis ERRi peadirektor Erik Roose.
Erik Roose
Foto: LIIS TREIMANN

Millised on ERR jaoks suurimad investeeringuplaanid?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700