Autor: Sigrid Kõiv • 28. august 2020

Helen Roonet: Kiiremad ja nutikamad jäävad ellu

„Praegune olukord soosib otsuseid, mida varem ei tihatud teha,“ ütles Imagine\TBWA tegevjuht ja Turundajate Liidu juhatuse liige Helen Roonet. Intervjuu ilmus osana reklaami- ja meediaagentuuride konkurentsiraportist.
Intervjuu Helen Roonetiga ilmus Äripäeva Infopanga koostatud meedia- ja reklaamiagentuuride konkurentsiraportis 26. augustil.

REKLAAMI- JA MEEDIAAGENTUURIDE KONKURENTSIRAPORT

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700