Autor: Hando Sinisalu • 3. august 2020

Case-study: Kuidas purunematu kitarr aitas Rootsi tööstusettevõttesse Sandvik uusi talente leida?

Rootsi reklaamiefektiivsuse konkursi 100-wattaren võitja 2019. aastal tööandja brändingu kategoorias. Klient: Sandvik. Agentuur: Forsman & Bodenfors.

Sandvik on maailma üks juhtivaid tööstuskontserne, kus töötab nelikümmend kaks tuhat inimest ja mis tegutseb saja viiekümnes riigis. Kuigi Sandvick on suur ja laialt tegutsev, on tema tuntus väljaspool otseseid koostööpartnereid ja kliente üsna väike.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700