Autor: Best Marketing • 8. juuli 2020

Oma tööga pole üldse rahul 32 protsenti inimestest

Oma praeguse tööeluga on väga rahul veerand ehk 15% vastanutest, keskmiselt rahul 53% ja pole üldse rahul 32%, selgus CV-Online Estonia värskest küsitlusest, kus uuriti inimeste rahulolu oma tööeluga ja edasisi kandideerimisplaane.
Tööturu ülevaatest selgus, milline on inimeste rahulolu tööeluga ja kandideerimisplaanid.
Foto: Nik Shuliahin / Unsplash

50% küsitlusest osalenud inimestest vastasid, et on kandideerinud uuele töökohale viimase viie aasta jooksul. Nendest 52% kandideeris viimase poole aasta jooksul, 13% aasta jooksul ning 34% sellest hilisemal perioodil.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700