Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 3. juuli 2020

Pääsukesemärgi said 22 toodet

Pääsukesemärk on jätkuvalt Eesti kõige tuntum toidumärgis, mida viimaste uuringute andmetel tunneb 93 protsenti vastajatest. Turunduse ja müügi mõttes on tegemist olulise märgisega, sest 85 protsenti tarbijatest on nõus Pääsukesemärgiga toote eest rohkem maksma. Loe edasi, millised tooted eile Pääsukesemärgi said.

Hindamisele esitati 24 toodet, millest Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt antava Pääsukesemärgi said 22 toodet. Kokku esitas oma tooteid hindamisele kolmteist ettevõtet, märgise said kaheteistkümne ettevõtte tooted.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700