Autor: Best Marketing • 23. aprill 2020

Euroopa Liidu toetused peavad jõudma ka ajakirjanikeni

Euroopa Parlamendi (EP) kultuurikomisjon kutsub Euroopa Liitu üles looma erakorralist meediatoetusfondi. EP kultuurikomisjoni avalduses öeldakse, et eriolukorra tõttu kannatada saanud meedia- ja kultuurisektorit on vaja toetada lisameetmega. Euroopa Ajakirjanike Föderatsioon (EFJ) toetab seda avaldust.
Mõnes riigis on meediaväljaannete reklaamitulud langenud kuni 80%.

„Kriis laastab ELi kultuuri-, loome- ja meediasektorit, eriti neis tegutsevaid üksikisikuid ja väikesi ning keskmisi ettevõtteid (VKE). Seetõttu peab EL tegema rohkem, et toetada nende alade taastumist,“ rõhutasid EP kultuuri- ja hariduskomisjoni liikmed oma esmaspäevases kirjas Euroopa Komisjoni siseturu ja teenuste volinikule Thierry Bretonile ning innovatsiooni ja teaduse volinikule Mariya Gabrielile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700