Autor: Marianne Liibert • 15. aprill 2020

Rainer Olbri liitus Testlio disainitiimiga

Loovkollektiivi ja veebiajakirja Hooligan Hamlet asutaja Rainer Olbri, kes töötas pea neli aastat reklaamiagentuuris Imagine\ TBWA loovjuhina, jättis agentuuritöö selja taha ja suundus Testlio disainitiimi, et tegeleda in-house turundusega.
Rainer Olbri usub, et turunduse tulevik on in-house tiimides.

Millega Testlios tegeled?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700