Autor: Best Marketing • 8. aprill 2020

HKScani turunduse eest vastutab Kristina Mustonen-Shevelevskyi

Märtsis asus HKScan Baltikumi äridirektorina ja HKScan Eesti juhatuse liikmena tööle varem Bauhof Groupi ja Maxima Eesti kommertstegevust juhtinud Kristina Mustonen-Shevelevskyi, kes vastutab HKScanis müügi, turunduse ja tootearenduse eest kõigis kolmes Balti riigis.
Kristina Mustonen-Shevelevskyi

HKScan Baltikumi üksuste juhi Anne Mere sõnas, et omades pikaaegset kogemust liha- ja toiduainetööstuses, on ettevõtte sihid suunatud tulevikku ning müügikanalite ja tootekategooriate jätkuvale arendamisele. "Eesmärk on võtta kasutusele uusi kontseptsioone, digitaalseid lahendusi ning realiseerida uusi ärivõimalusi seoses rajatava logistikakeskusega. HKScaniga liitunud Kristina Mustonen-Shevelevskyil on pikaaegne edukas kogemus rahvusvaheliste kaubandusettevõtete ostu- ja turundusstrateegiate väljatöötamisel ja elluviimisel, mis ettevõttel seatud sihte täita aitab,“ lisas Mere.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700