HKScani turunduse eest vastutab Kristina Mustonen-Shevelevskyi

Märtsis asus HKScan Baltikumi äridirektorina ja HKScan Eesti juhatuse liikmena tööle varem Bauhof Groupi ja Maxima Eesti kommertstegevust juhtinud Kristina Mustonen-Shevelevskyi, kes vastutab HKScanis müügi, turunduse ja tootearenduse eest kõigis kolmes Balti riigis.

Kristina Mustonen-Shevelevskyi  

HKScan Baltikumi üksuste juhi Anne Mere sõnas, et omades pikaaegset kogemust liha- ja toiduainetööstuses, on ettevõtte sihid suunatud tulevikku ning müügikanalite ja tootekategooriate jätkuvale arendamisele. "Eesmärk on võtta kasutusele uusi kontseptsioone, digitaalseid lahendusi ning realiseerida uusi ärivõimalusi seoses rajatava logistikakeskusega. HKScaniga liitunud Kristina Mustonen-Shevelevskyil on pikaaegne edukas kogemus rahvusvaheliste kaubandusettevõtete ostu- ja turundusstrateegiate väljatöötamisel ja elluviimisel, mis ettevõttel seatud sihte täita aitab,“ lisas Mere.

Mustonen-Shevelevskyi sõnul püsib HKScanil Baltikumis tugev turupositsioon. "Lisaks koduturgudele on suund kindlasti ka ekspordi kasvatamisel, millele on andnud hea eelduse tootmisvõimekuse suurenemine ja selleks tehtud investeeringud,“ rääkis HKScan Baltikumi värske äridirektor Mustonen-Shevelevskyi.

Mustonen-Shevelevskyi on varem töötanud Bauhof Groupi kommertsdirektorina ning 12 aastat Baltikumi suurimas kaubandusketis Maxima erinevatel juhtivatel ametikohtadel Eestis, viimati juhatuse liikme ja kommertsdirektorina.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700