Autor: Best Marketing • 7. aprill 2020

Meedialiit alustas õppejõudude ja kommunikatsioonitöötajate kriisikoolitusega

Koostöös Teadusagentuuriga teaduse populariseerimise projekti TeaMe+ raames alustas Eesti Meediaettevõtete Liit eilsest õppejõudude, kommunikatsioonitöötajate ja teadlaste kriisikommunikatsiooni koolitustega.
Kriisikoolituse üks koolitajatest on "Eetris on turundusuudised" saatejuht Uku Nurk.

Eile algas kolmepäevane virtuaalne koolitus Tallinna Ülikooli õppejõududele ja kommunikatsioonispetsialistidele teemal „Kuidas korraldada teadusasutuse kriisikommunikatsiooni?”. Tallinn Ülikooli ajakirjanduse õppekava juht ja Eesti Ekspressi ajanikirjanik Priit Hõbemägi ning koolitaja, brändiarendaja, sisuturundaja ja "Eetris on turundusuudised" saatejuht Uku Nurk räägivad koolitusel, kuidas kriisiolukorras viibides kõrgharidust ja ülikooli meedias jätkuvalt populariseerida ning ülikooli tegemistest rääkida ning kuidas luua paeluvat ajakirjanduslikku materjali peavoolumeediasse ja sisuturundusse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700