TV3 Eesti tegevjuhi kohusetäitja on Signe Suur

TV3 Grupp teatab, et TV3 Eesti tegevjuhi kohusetäitjana alustas 30. märtsil senine TV3 reklaamiosakonna juht Signe Suur.

Signe Suur  

„Ootamatult lahkunud sõbra, kolleegi ja TV3 Grupi tegevjuhi Priit Leito ametikohale asub Signe Suur, kes on olnud TV3ga seotud üle kümne aasta, töötades erinevatel juhtivatel ametikohtadel. Signe omab pikaajalist kogemust meediavaldkonnas ja on viimati töötanud TV3 reklaamiosakonna juhina,“ andis otsusest teada TV3 Grupi juht Christian Anting.

„Olen väga tänulik, et Signe on valmis praegusel keerulisel ajal TV3 etteotsa astuma. Hetkel on kõige olulisem eriolukorrast tingitud uutele väljakutsetele keskenduda ning töötajatele igal võimalusel toeks olla,“ lisas Anting.

„Olen tänulik grupi juhtkonnale usalduse ja oma inimestele toetuse eest. Priit Leito on üles ehitanud väga tugeva ettevõtte, kus töötavad pühendunud ja professionaalsed inimesed, kellele saan toetuda. Koos suudame ka praeguses keerulises olukorras hakkama saada ja pakkuda Eesti ühe suurima meediaettevõttena jätkuvalt parimat meelelahutust,“ kommenteeris Signe Suur.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700