Autor: Tuuli Seinberg • 16. märts 2020

Ole päris ja räägi üks hea lugu

Ettevõtja ja „Teeme ära“ kampaania üks eestvedaja Rainer Nõlvak kõneles sellest, kuidas müüa edukamalt nii, et see ei saastaks keskkonda, ning jagas maailma koristuspäeva eduloo nippe.
Rainer Nõlvak soovitab: kui olukord muutub keeruliseks, ole päris.
Foto: Photo:Marko Mumm

Kui Nõlvak 12 aasta eest esimese „Teeme ära“ koristuspäeva korraldas, oli tema müüdav toode see, et inimesed said oma vabast ajast tulla metsa teiste prügi koristama. Turunduslikus mõttes oli tegu tõmbeturundusega – see tähendab, et inimesed soovivad ise sinu toodet. See vajab aga eeskätt tugevat lugu, head tööriista, mis paneb inimese seda toodet tahtma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700