Autor: Hando Sinisalu • 13. märts 2020

Kõige hullem kriis, mis ürituste korraldajaid kunagi tabanud

Viimasetel päevadel tuleb ridamisi teateid ürituste ära jäämisest. Peaminister on andnud soovituse kõik rohkem kui 100 osalejaga üritused ära jätta. Kuidas ürituste korraldamisega seotud ettevõtted olukorraga toime tulevad ja kes kannab tekkinud kahju?
Ka Saku Suurhall on ürituste ärajäämisega pidanud juba arvestama.
Foto: Andres Haabu

Konverentse korraldava ettevõtte Confent omanik Endrik Randoja sõnul lähtutakse olukorra lahendamisel ja kahjude sissenõudmisel sellest, et pärast kriisi läheb elu edasi. “Ehk et me peame ka pärast kriisi edasi suhtlema samade klientide ja partneritega, seega ei saa väga jäigalt lepingutes määratud trahvipunkte jälgida," ütles Randoja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700