Autor: Marianne Liibert • 11. märts 2020

Mida tähendab vastutustundlik turundus?

20. sünnipäeva tähistanud turunduskonverents Password toimus 4. ja 5. märtsil Saku Suurhallis ning keskendus vastutustundlikule turundusele.
Eesti suurim turunduskonverents Password tähistas tänavu 20. sünnipäeva, fotol Password 2020 korraldustiim.

Vastutustundlik turundus on seotud mõistega vastutustundlik ettevõtlus, mis näitab organisatsiooni valmisolekut vastutada ühiskonnale ja keskkonnale avaldatava mõju eest, käituda kooskõlas seaduste ja rahvusvaheliste normidega ning võtta arvesse sidusrühmade huve.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700