Autor: Best Marketing • 11. märts 2020

Indrek Lepik liitus agentuuriga Havas Communication

Endine tele- ja raadioajakirjanik ning Postimehe arvamustoimetuse juhataja Indrek Lepik asus agentuuris Havas Communication tööle strateegilise PR-konsultandina.
Indrek Lepik

„Oli aeg astuda samm teisele poole rindejoont. Ajakirjanikutöö nii avalik- kui ka eraõiguslikus meediamajas ning seejuures eri meediumites on andnud laia arusaama sellest, kuidas avalikkus ja selle teavitajad informatsiooni vastu võtavad ning töötlevad. Nüüd on mul hea võimalus see kogemus Havasi klientide jaoks tööle panna,” kirjeldas Lepik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700