Autor: Best Marketing • 5. märts 2020

Pipedrive laieneb e-turunduse turule

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive tegi oma esimese ostutehingu, omandades e-turundusega tegeleva Läti idufirma Mailigen. Riiast saab Pipedrive’i viies arenduskeskus, kus hakatakse arendama uut versiooni tarkvarast, mis ühendab müügi ja turunduse funktsionaalsuse.
Pipedrive'i kaasasutaja Timo Rein
Foto: Magnus Heinmets

Pipedrive’i juhatuse esimehe ja kaasasutaja Timo Reini sõnul aitab Mailigeni lahendus kaasa Pipedrive’i eesmärgile pakkuda parimaid ning lihtsalt kasutatavaid tööriistu igas müügitegevuse etapis, alates kontaktide leidmisest ja arendamisest, lõpetades tehingute lõpuleviimise ja klientide hoidmisega. “Müük ja turundus käivad käsikäes ning Mailigeni turunduse automatiseerimise tehnoloogia lisamisega Pipedrive’i platvormi saavad meie kliendid veelgi lihtsamalt ja kiiremini tulemuslikke kliendikontakte luua ning neid uute pakkumistega kursis hoida,” lisas Rein.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700