Autor: Marianne Liibert • 12. veebruar 2020

Passwordi järelpidu toimub Vanalinna Rahva Raamatus

Hubaselt meeleolukas koosolemine leiab aset 4. märtsil ühes pealinna ägedaimas kohas – Vanalinna Rahva Raamatus. Pood läbis hiljuti uuenduskuuri ja on maailma kolme parima raamatupoe nominentide hulgas.
Vanalinna Rahva Raamat, mis on ühtlasi Eesti vanim raamatupood, on praguses asukohas tegutsenud rohkem kui 100 aastat. Eelmisel aastal tehti raamatupoele uuenduskuur ning ühendati tänapäevane ostukeskkond ja poe väärikas ajalugu.

Järelpidu on ideaalne võimalus kohtuda teiste turundajatega ning omavahel mõnusas keskkonnas juttu puhuda ja muljeid vahetada. Selleks, et vestlemine oleks lihtne ja pingevaba, aga meeleolu šikk ja stiilne, toimub Passwordi järelpidu sel aastal ühes maailma parimas raamatupoes – Vanalinna Rahva Raamatus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700