Best Marketing • 5 veebruar 2020

Kommunikatsioonitegu 2019 tööde esitamise tähtaeg on 10. veebruar.

Kommunikatsioonitegu 2019 pikendas konkursitööde esitamise tähtaega 10. veebruarini. Võitjad selguvad 4.-5. märtsil toimuva Passwordi raames.

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu poolt korraldatava Kommunikatsioonitegu 2019 konkursile tööde esitamise uus tähtaeg on 10. veebruar kell 12.00 (keskpäeval). Konkursi parimate tööde avalik esitlus on 18. veebruaril Tallinna Ülikoolis ning võitjad selguvad 4.-5. märtsil toimuva Passwordi raames.

Konkursile on oodatud kandideerima tööd era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioonidelt, kõigist kommunikatsioonivaldkondadest ning nii suurema kui ka väiksema mahuga kampaaniaid ja projekte, mis on ellu viidud 2019. aasta jooksul.

Konkursi hindamiskriteeriumid on: eesmärgipärane tulemuslikkus, leidlikkus, lahenduse uudsus Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavus kommunikatsioonijuhtimise headele tavadele.

Konkursitöid hindab žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatuse liikmed Aive Hiiepuu, Annela Laaneots, Aune Past, Indrek Raudjalg, Krista Must, Margus Mets, eelmise aasta võiduprojektide esindajad Gea Otsa, Kadi Kenk, Mattias Kaiv ning Passwordi esindaja Hando Sinisalu.

Konkurss toimub 20. korda ning selle eesmärk on selgitada välja aasta parimad kommunikatsioonivaldkonna projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

Eelmise aasta parim erasektori kommunikatsiooniprojekt oli Omniva Postkastitalgud, kolmanda sektori parim oli Maailmakoristuspäev ning avaliku sektori projektiks oli 100 000 geenidoonori kampaania. Lisaks anti välja kaks eriauhinda: juubeliaasta parim kommunikatsiooniprojekt oli Tallink Grupi kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ning aasta innustaja oli EV100 korraldustoimkond projektiga „Sajaga edasi, Eesti!“.

Kommunikatsioonitegu 2019 kandideerimistingimused ja info on leitavad SIIN.

Võitjad selguvad Passwordi konverentsil - tutvu kavaga ja registreeri SIIN.

EPRA ehk Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis kommunikatsioonivaldkonnas töötavaid inimesi. EPRAsse kuulub üle 100 kommunikatsioonivaldkonnas töötava inimese avalikust sektorist, äriettevõtetest, mittetulundusorganisatsioonidest ning kommunikatsioonifirmadest. Liit korraldab kommunikatsioonieriala sisest infovahetust ja üritusi ning aitab kaasa eriala populariseerimisele ja professionaalsuse tõstmisele.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700