Autor: Best Marketing • 31. jaanuar 2020

Kuldmuna konkurss on avatud!

Loovusfestival Kuldmuna avas konkurssi, kuhu saavad kõik turundajaid kuni 25. veebruarini oma parimaid töid esitada. Kõige silmapaistvamad loovlahendused ja aasta parimad agentuurid selgitatakse välja 20. märtsil legendaarsel Kuldmuna galal.

Kuldmuna korraldaja Turundajate Liidu tegevjuhi Maarit Mäeveeri sõnul on Kuldmunal mitmeid uuendusi. “Kuna Kuldmuna ja ADC*Estonia Disainiauhinnad liitusid, siis on Kuldmunal juures mitu uut kategooriat, kuhu töid esitada. Lisaks kvalifitseeruvad kullaga pärjatud tööd ADC Europe võistlusel, mis annab konkursi edukamatele veelgi hoogu juurde,” ütles Mäeveer.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700