Autor: Best Marketing • 13. jaanuar 2020

Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuhina alustas Andri Maimets

Eelmise aasta lõpus toimunud konkursi Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuhi kohale võitis Andri Maimets, kes asus uude ametisse alates 13. jaanuarist.
Andri Maimets

Eesti Kontserdi juhi Kertu Orro sõnul rääkis Maimetsa kasuks tema pikaajaline kogemus suhtekorraldajana ning varasem tulemuslik töö kultuurivaldkonna kommunikatsiooni korraldamisel. „Eesti Kontserdil on alati suur rõõm tervitada enda ridades oma ala tõelisi tippe ning Maimets seda kahtlemata on,“ ütles Orro.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700