Best Marketing • 13 jaanuar 2020

Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuhina alustas Andri Maimets

Eelmise aasta lõpus toimunud konkursi Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuhi kohale võitis Andri Maimets, kes asus uude ametisse alates 13. jaanuarist.

Andri Maimets  

Eesti Kontserdi juhi Kertu Orro sõnul rääkis Maimetsa kasuks tema pikaajaline kogemus suhtekorraldajana ning varasem tulemuslik töö kultuurivaldkonna kommunikatsiooni korraldamisel. „Eesti Kontserdil on alati suur rõõm tervitada enda ridades oma ala tõelisi tippe ning Maimets seda kahtlemata on,“ ütles Orro.

Andri Maimets oli aastatel 2009–2012 Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 kommunikatsioonijuht. Ta on nõustanud ja koolitanud vabaühendusi, festivale ja filmitootjaid ning juhtinud nende meediakampaaniaid. Lisaks kultuuriprojektidele on Maimets olnud tegev ka poliitilises kommunikatsioonis. 2019. aasta Riigikogu ja Euroopa Parlamendi valimiste ajal juhtis ta Sotsiaaldemokraatliku Erakonna meediasuhtlust.

„Võib vist julgelt väita, et olen jõudnud kaarega koju tagasi ning saan taas panustada kultuurivaldkonda ja eriti Eesti muusikaelu edendamisse, mis on mulle endale väga südamelähedane teema,“ lausus Maimets.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700