Autor: Marianne Liibert • 27. november 2019

Best SEO seminarile lisandus esineja

Juba 4. detsembril toimub Best SEO seminar, mille esinejate hulka lisandus Rait Vagula. Vaata, kes veel esinejate hulgas on.
Rait Vagula

Telia Eesti Web & UX/UI tiimi juht Rait Vagula toob kuulajateni Telia Eesti case study: suund tehniliselt SEO-lt sisulisele SEO-le.

Lisaks temale esinevad veel:

QQQ juht Meelis Vill räägib SEO trendidest, mida iga turundaja teadma peaks. Koolitaja ja SEO Partneri juht Raido Tamar selgitab, mis on linkbuilding ja kuidas Eestis linke saada. Seevastu Fractory turundusjuht Andreas Velling keskendub sellele, kuidas jõuda ingliskeelse sihtrühmani ja annab nõu, millal tuleks agentuuri kasutada. Global Gaming Group SEO spetsialist Valter Serdetsnõi omakorda õpetab, kuidas Google'i algoritme üle kavaldada. Fiizy SEO juht Marten Saar räägib aga sellest, miks offline-ettevõtete jaoks SEO vajalik on. Päeva lõpetab vestlusring, kus Raido Tamar, Klausi turundusjuht Merily Leis ning Hamburg & Partnerid vanemkonsultant Jan Jõgis-Laats arutlevad selle üle, kes peaks organisatsioonis SEO-ga tegelema.

Seminar: Best SEO

Teema: Kuidas saada Google'i otsitulemustes esikohale?

Toimumise aeg: 4. detsember 2019

Osta pilet siit!

NB! Saadaval on veel üksikud vabad kohad.

Mis on SEO ja miks see nii oluline on?

SEO ehk Search Engine Optimization on lehe otsingumootoritele optimeerimine, mis aitab suurendada veebilehe nähtavust ja leitavust. Niisiis puudutab SEO kõiki, kelle ülesanne on Google'i otsingus paremale positsioonile saada ning veebilehele rohkem külastajaid saada.

SEO on oluline, sest võrreldes makstud otsingureklaamiga saab orgaaniliselt leviva sisu abil 3x korda rohkem lead'e. Peale selle klikitakse orgaanilistele otsitulemustele 8,5x rohkem kui Google’i otsingureklaamile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700