Autor: Marianne Liibert • 31. oktoober 2019

Eha Talvist-Reinsalu lahkub Havasist

Alates 4. novembrist on SEB Panga Balti brändijuht (Baltic Brand Manager) 17-aastase turunduskommunikatsioonivaldkonna kogemusega Eha Talvist-Reinsalu. Eelnevalt töötas Eha üle 7 aasta agentuuris Idea/Havas.

Eha Talvist-Reinsalu alustab SEB-s töötamist järgmisel nädalal, kus ta töötas ka enne turunduskommunikatsiooniagentuuri Idea/Havas minemist. Tookord oli ta kaheksa aastat SEB Eesti brändijuht, nüüd on uueks positsiooniks Balti brändijuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700