Autor: Marianne Liibert • 9. oktoober 2019

Kommunikatsioonijuhtimise konverentsil osalejate nimekiri

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil on kirjas juba rohkem kui 115 kommunikatsiooni valdkonna inimest. Vaata, millised organisatsioonid ennast tänavu kirja on pannud. Nimekiri täieneb jooksvalt.

Tutvu osalejate nimekirjaga siin ja pane ka ennast kirja! NB! Kuni 21. oktoobrini kehtib soodushind. Registreerides konverentsile 3 või enam osalejat, saad lisaks 10% soodustust.

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil toimub 30. oktoobril 2019 ja sel aastal räägime "klounide ajastust" ehk kuidas meediatsirkuse areenil mõjusalt sõnumeid edastada.

Teemad:

Kuidas Instagramis oma lugu edastada? Milline on Trumpi ajastu poliitilises kommunikatsioonis? Kas see, mis töötab USAs, töötab ka Eestis? Kuidas panna löövaid pealkirju? Kui tõsiseltvõetav on meedia? Kuidas kommunikeerida heategevust? Kuidas paistab alkosõda Läti poolt vaadatuna? Kuidas kommunikeerida oma ettevõtte tulevikuvisiooni?

Esinejad:

Rainer Olbri (Hooligan Hamleti asutaja ja Imagine\TBWA partner), Kairi Killing (sotsiaalmeedia spetsialist), Andreas Kaju (META Advisory partner), Herman Kelomees (Klikisäästja juht ja Eesti Väitlusseltsi juhataja), Siiri Ottender-Paasma (Tartu Ülikooli Lastefond), Filips Rajevkis (Mediju Tilts kaasasutaja), jt.

Peatse kohtumiseni!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700