Autor: Best Marketing • 22. august 2019

Balticbesti tööde esitamise tähtaeg on täna

Täna on viimane päev Balticbesti konkursile tööde esitamiseks, tööde esitamine läheb lukku kell 23.59. Arvesse lähevad ainult need tööd, mille eest on tasutud.

Balticbesti konkursile on oodatud osalema Euroopa väikeriikide reklaami- ja turundusagentuurid, nende kliendid, meediaagentuurid, filmitootjad, fotograafid, disainistuudiod ja eraisikud.

Konkursil on kokku 24 erinevat kategooriat ja sama võistlustöö võib esitada korraga mitmes erinevas kategoorias. Töö esitamine maksab 125€ + KM.

NB! Esikoha ja Grand Prix' võitjate tööd esitatakse festivalidele EPICA ja Eurobest ilma osalustasuta, mis tähendab sisuliselt, et ühe hinna eest saab töid esitada kolmele festivalile!

ESITA OMA TÖÖ SIIN

Võitjad selguvad 30. augustil Balticbesti auhinnagalal. See on unustamatu üritus, kus saab erinevate inimestega tutvuda, nende kogemustest õppida ja inspiratsiooni ammutada ning mõnusalt aega veeta.

Gala juhatab sisse koomik John Gordillo, kelle naljade keskmes on ühtaegu imelik ja imeline turundus. Seejärel - ikka selleks, et hea tuju veel paremaks läheks - tunnustatakse parimaid loovtöid. Balticbesti auhinnatseremoonial selgub ka 2019. aasta Baltikumi parim agentuur.

Kui tundub, et enam paremaks minna ei saa, pidu alles algab! Pärast auhindade jagamist suundume Kärbes Kitchen&Bar'i, kus ootavad maistvad snäkid ja joogid, et oleks jaksu hommikuni tantsida. Parimat tantsumuusikat valib võrratu DJ Liisi Voolaid.

Gala pilet tagab sisepääsu auhinnatseremooniale ja afterparty'le, hinna sisse kuuluvad ka söögid ja tervitusjoogid. Gala pilet maksab 79€ + KM.

OSTA GALA PILET SIIN

Kohtumiseni 30. augustil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700