Autor: Best Marketing • 15. august 2019

Agentuur Mindshare sai uue tegevjuhi

Meediaagentuuri Mindshare Eesti etteotsa asus 15-aastase turunduskogemusega Maarja Kaalep.
Maarja Kaalep

Enne seda töötas Kaalep Tallink Grupis, kus 3 aastat juhtis Eesti turundustiimi ning 2 aastat vastutas kogu grupi digiturunduse eest. Lisaks sellele on tal pikaajaline kogemus meediaagentuurist MediaCom, kus ta 7 aastat haldas erinevate klientide meediategevusi.

“Võtsin pakutud väljakutse vastu, kuna näen, et minu varasem töökogemus just kliendi poolel annab mulle hea stardipositsiooni, et pakkuda Mindshare'i praegustele ja tulevastele klientidele nende ootustele vastavat strateegilist tuge ning aidata neid oma ärilisi eesmärke ellu viia.”

Maarja visioon on tuua meediaagentuuri uusi tegevussuundi ning tugevdada veelgi analüütilist ning digimeedia kompetentsi läbi motiveeritud ja tugeva tiimi, et konkurentsitihedal meediamaastikul edukas olla.

Mindshare Eesti on 1997. aastal loodud meediaagentuur, kelle suurimateks klientideks on Unilever, Sanofi, Danone, Ergo Kindlustus, Apollo Kino, Citycon, Kreditex.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700