Autor: Best Marketing • 6. august 2019

Uudisteportaal Geenius ostab ajakirja Digi

Kodumaine uudisteportaal Geenius ostab seniselt tootjalt Presshouse ajakirja Digi ning juba septembri alguses ilmub see uute tegijate sulest.
Ajakiri [digi] Facebook'i leht

Geeniuse vastutav väljaandja Henrik Roonemaa ütles, et nelja eduka portaali kõrval ka paberväljaande avaldamine on ettevõtte arengut silmas pidades loogiline samm. “Geenius on juba ligi neli aastat pakkunud inimestele huvitavaid ja selgelt mõistetavaid tehnoloogia-, auto-, majandus- ning digitaalse meelelahutuse valdkonna uudiseid. Digi liitumine Geeniuse perekonnaga võimaldab meil seda kõike nüüd veelgi paremini teha,” ütles ta. Roonemaa lisas, et Digil pole kunagi olnud nõnda suurt toimetust kui see saab Geeniuses olema, seega on selge, et ka ajakirja sisuline kvaliteet paraneb.

Roonemaa sõnas, et Digi hingeeluga on hästi kursis paljud Geeniuse töötajad. Ta ise oli ajakirja looja ja pikaajaline peatoimetaja, lisaks on erinevatel etappidel olnud ajakirja tegemise, juhtimise ning turundamisega seotud Geeniuse tegevtoimetaja Martin Mets ning Geeniuse kaasasutaja Siim Saidla.

Presshouse’i juhatuse liige Janis Kaal avaldas heameelt, et Digi jätkab heades kätes. ”Pean väga oluliseks, et ka Digi jätkab parima võimaliku väljaandja eestvedamisel. Digi müügiga sai lõplikult realiseeritud plaan paberajakirjandusest väljuda ja siinkohal on paras hetk tänada kõiki, kes Presshouse’is töötanud, Presshouse’iga koostööd teinud või meie paljude suurepäraste väljaannete lugejaiks olnud. Rikastasime siinset meediamaastikku ja olen kindel, et Digi, nagu ka mitmed teised Presshouse’i käivitatud paberväljaanded, teeb seda jätkuvalt veel paljude aastate jooksul.”

Seoses omanikumuutusega plaanib Geenius anda väljaandele uue ja kaasaegse välimuse, mis toetaks tänapäeval levinud kliendilahendusi. Samuti võib edaspidi leida ajakirjast lisaks kõigele sellele, mida lugejad on aastate jooksul Digi juures hindama hakanud, ka nii mõndagi uut: lugejad võivad ajakirjast oodata rohkem pikkasid ja teemasse süvitsi minevad lugusid, autondust kajastavaid uudiseid ning veel palju muud uut ja huvitavat.

“Digi on pika ja väärika ajalooga väljaanne ning oleme kindlad, et Geenius suudab selle lugejate ning partnerite jaoks veelgi atraktiivsemaks ning huvitavamaks muuta,” lisas Geeniuse tegevjuht Gregor Sibold. “Plaanime võtta kõik selle, mis on juba praegu Digi juures hea ning sinna veelgi juurde lisada.”

Uuenenud kujul ilmub ajakiri esimest korda 2. septembril. Kõik püsitellimused jäävad kehtima ka pärast omanikuvahetust, samuti võib ajakirja Digi leida endiselt ajakirjade müügipunktidest üle Eesti. Digi säilib Geeniuse portfellis eraldi tootena, seega leiab sealt valdavalt sisu, mida Geeniuse veebiportaalist veel lugeda pole saanud.

Poolte kokkuleppel tehingu hinda ei avaldata.

Geenius Meedia OÜ on meediaettevõte, mis kirjastab uudisteportaali Geenius.ee. Uudisteportaali osadeks on tehnoloogiaportaal digi.geenius.ee, autoväljaanne auto.geenius.ee, majandusportaal raha.geenius.ee ning mängu- ja telesõpradele mõeldud diktor.geenius.ee.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700