Autor: Marianne Liibert • 31. juuli 2019
Ainult tellijatele

Nädala kampaania: Boost Yourselfi supertoidubatoonid

Boost Yourselfi uued supertoidubatoonid on kiire ja käepärane vahepala tervislikkust ja mugavust hindavale inimesele. Kommenteerisid Boost Yourselfi turundusjuht Triinu Talviste ning La Ecwadori sisuturundustiimi ideekirjutaja Timo Tõnisson ja sisuturundustiimi juht Teele Hein.

"Turg on aina enam liikumas selle suunas, et inimesed tahavad tervislikumaid valikuid teha ning teadlikumalt toituda. Meie tahame inimestele selles protsessis abiks olla," kommenteeris Talviste uute superbatoonide turule toomist. Ta lisas, et uus tootekategooria on neile väga oluline ja tegemist on nende selle aasta suurima lansseeringuga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700