Autor: Best Marketing • 13. juuni 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline loovusfestival Golden Drum on avatud

Järjekorras 26. rahvusvaheline loovusfestival Golden Drum toimub 17.-18. oktoobril 2019 Sloveenias, mereäärses Portoroži linnakeses. Töid saab esitada kuni 13. augustini 2019. Sama kuupäevani saab osta soodushinnaga pileteid.

Sel aastal on festivali loosung Creativity 4 Change. Võrreldes varasemate aastatega on festivali osalustasu sel aastal veidi madalam, seda eeskätt Mastercard'i kasutajate jaoks, sest tegemist on rahavaba festivaliga ja Mastercard on selle peamine partner. SIIN on info osavõtutasude kohta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700