Autor: Best Marketing • 22. mai 2019

Levikomi kommunikatsiooni, turundust ja müüki hakkas juhtima Tanel Paut

Eesti telekomiettevõtte Levikom erakliendi üksust asus 13. maist juhtima pikaajalise turundus- ja juhtimiskogemusega Tanel Paut, kes vastutab Levikomi brändikommunikatsiooni ja turunduse ning eraklientidele suunatud müügi ja klienditeeninduse eest.
Tanel Paut
Foto: Levicom

Levikomi tegevjuhi Peep Põldsammi sõnul plaanib ettevõte enda kliendibaasi jõuliselt kasvatada ja Paudil saab olema eesmärgi täitmisel erakliendi üksuse direktorina oluline roll. “Kõikidel Eesti peredel peaks olema ligipääs ülikiirele internetile ja kaasaegsele televisiooniteenusele. Kaabel kõikjale ei ulatu, kuid meie ainulaadne VirtuaalFiiber tehnoloogial põhinev lairibavõrk toob ülikiire interneti püsiühenduse ja meediateenused üle õhu pea kõikjale Eestis,” selgitas Põldsamm.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700