Autor: Hando Sinisalu • 2. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea Pank: sponsoreeritavad tegevused peavad olema seotud pangandusäri iseloomuga

Küsimustele vastab Nordea Panga Rootsi sündmusturunduse juht Tomas Björklund.
Tomas Björklund

Ajalooliselt on suursündmuste peasponsorid on Eestis peamiselt olnud pangad: Neliküritusel SEB, suusavõistkondi on toetanud Swedbank. Mingil hetkel see lõppes ja praegu pole näiteks spordis pea üldse suuri sponsoreid näha. Lisaks on lõpetanud sponsorluse veel sellised suurettevõtted nagu Telia ning Carlsberg gruppi kuuluv Saku Õlletehas. Kas sa näed sarnaseid trende ka Rootsis või Skandinaavias? Millest see tuleneb?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700