Autor: Best Marketing • 24. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EV100 kommunikatsiooninõunik Stina Pley liitus PR-agentuuriga

Hiljuti Eesti Vabariik 100 ridades lõpetanud Stina Pley tegutseb alates 8. aprillist agentuuris A-tiim kommunikatsioon.

Suurimate EV100 sündmuste hulka, mille kommunikatsioonitegevusi Stina Pley planeeris ja korraldas, kuuluvad üle-eestiline juubeliaasta lõpupidu “Sajaga edasi!”, Eesti tantsib ühestantsimine, soomusrongi “Wabadus” lansseerimine ja teekond ning juubelimatkad. Head korraldust märgati: EV100 turundus- ja kommunikatsioonitiimi tööd tunnustati Kommunikatsioonitegu 2018 eriauhinnaga, samuti pälvisid auhinna mitmed silmapaistvad EV100 koostööprojektid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700