Best Marketing • 24 aprill 2019
Jaga lugu:

EV100 kommunikatsiooninõunik Stina Pley liitus PR-agentuuriga

Hiljuti Eesti Vabariik 100 ridades lõpetanud Stina Pley tegutseb alates 8. aprillist agentuuris A-tiim kommunikatsioon.

Suurimate EV100 sündmuste hulka, mille kommunikatsioonitegevusi Stina Pley planeeris ja korraldas, kuuluvad üle-eestiline juubeliaasta lõpupidu “Sajaga edasi!”, Eesti tantsib ühestantsimine, soomusrongi “Wabadus” lansseerimine ja teekond ning juubelimatkad. Head korraldust märgati: EV100 turundus- ja kommunikatsioonitiimi tööd tunnustati Kommunikatsioonitegu 2018 eriauhinnaga, samuti pälvisid auhinna mitmed silmapaistvad EV100 koostööprojektid.

Stina Pley otsust A-tiimiga liituda toetasid selle koostööpartnerite mitmekesisus ja kokkuhoidev tiim. „Naudin vaheldust ja seda A-tiimis jagub. Soovin keskenduda projektidele kultuurivaldkonnast ning laiendada nii oma kui ka agentuuri profiili turundustegevustes. Samuti hindan väga meeskonnasisest toetavat õhkkonda, mis on mind kõigis ametikohtades saatnud ja ootas ees ka A-tiimis. Pealegi, kes ei tahaks öelda, et ta kuulub A-team’i,“ naljatas Pley.

A-tiimi partneri ja strateegilise konsultandi Greete Kempeli sõnul on A-tiimi portfellis mitmed suured kultuuriprojektid ja -festivalid ning Stina Pley varasem kogemus haakub nendega ideaalselt. „Meie eesmärk on pakkuda klientidele isiklikku ja professionaalset teenust ning Stina abiga saame seda suunda kindlasti jätkata,“ on Kempel veendunud. “Stina puhul jäi koheselt silma tema teotahe ja positiivne suhtumine,“ lisas ta.

Eelnevalt on Pley tegelenud veel Sotsiaalministeeriumis sisekommunikatsiooni ja ürituste korraldamisega enam kui 200 töötajale. Bakalaureusekraadi on ta omandanud reklaami ja imagoloogia erialal Tallinna Ülikoolis, mille raames täiendas end ka Müncheni Ülikoolis (LMU) Saksamaal. Magistrikraadi sai ta Art and Business erialal Aberdeeni Ülikoolis Šotimaal.

A-tiim kommunikatsioon on 2013. aastal asutatud kommunikatsiooniagentuur, mis pakub kommunikatsiooni- ja turundusteenuseid ning mille kliendiportfelli kuuluvad teiste hulgas Eesti filmi- ja teleauhindade gala (EFTA), Eesti Muusikaauhinnad, Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon, Birgitta festival, Eesti Maadlusliit, Eesti Metsaselts, RMK, Tartu laulupidu.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee