Autor: Birgit Aljaste • 27. märts 2019

20 aastat parimaid turundajaid: kelle müük kasvas 315 protsenti?

20 aasta jooksul on parimate turundustegude konkursil osalenud sajad tööd nii suurtelt kui ka väikestelt nii avalikus kui ka erasektoris tegutsejatelt. Mõned neist enam ei eksisteeri, mõnda näeme endiselt tegusana ja mõned kandideerisid ka sel aastal.
Foto: Photo:Marko Mumm

Eesti suurimal turunduskonverentsil Password andsid ülevaate kordaminekutest ja peale tiitli pälvimist toimunud muutustest varasemalt Aasta Turundustegu võitjad SEB, Orkla Eesti, Sky Media, Leibur ja tänavune finalist Tere ja Farmi piimatööstus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700