Autor: Uku Nurk • 19. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kellele on mõeldud reklaamitekstide kirjutamise kursus?

Loovkirjutamise oskus on tänapäeval äritegemises üks tähtsamaid oskusi kõige muu kõrval, siis mida peab tähele panema reklaamtekstide kirjutamisel.

Kõigepealt klaarime väikese segaduse. Reklaamitekstide kirjutamise kursus ongi tegelikult loovkirjutamise kursus. Põhjus on selles, et reklaamitekste ei ole võimalik lihtsalt kirjutada, vaid nad peavad sobituma väga keerulisse taustasüsteemi. Kõike arvesse võttes, tuleb läheneda reklaamitekstide kirjutamisele loovalt. See ongi põhjus, miks ma ütlen kord reklaamitekstide kirjutamise kursus ja teinekord loovkirjutamise kursus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700