Autor: Best Marketing • 1. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo Kino tutvustas Eesti reklaamimaastiku kaadriväele tulevikuplaane

Apollo Kino kutsus Eesti reklaamimaastiku tipptegijad enne Vabariigi aastapäeva Apollo Kino Mustamäele, et tutvustada enda tulevikuplaane ja saama osa sajandi suurfilmi elamusest „Tõde ja õigus“.
Foto: Madis Sinivee

Kohal olid Eesti suurimad reklaami-ja meediaagentuurid nagu Tank, Mediabroker, Imagine/TBWA, Dentsu Aegis Network ja paljud teised reklaamiganetuuruid, üritusturundusagentuurid ja head koostööpartnerid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700