Autor: Best Marketing • 14. veebruar 2019
Ainult tellijatele

Neli viisi, kuidas arendada enda turundusmeeskonna mõttemaailma

Ettevõtlus on kasvanud juba viimased kümme aastat, kuid viimasel ajal on tunne, et kasv on hakanud aeglustuma ning värskete ideede nappus kummitab turundusmaastikul. Siin on neli lahendust, kuidas anda enda turundusmeeskonnale insipiratsioonisüst, mis annaks kasvutsükklile läbi turunduse hoogu juurde.

Autor: Marko Mumm

1. Tüürid väikese turundusmeeskonnaga traditsioonilist firmat, kuid pidevalt muutuv turg ja lisanduvad müügikanalid tekitavad vajaduse muutuste järgi. Tegelikkuses võib sinu äri ohustada kasvukeskse mõtteviisi puudumine.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700