Autor: Best Marketing • 15. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakirja Jana peatoimetajaks saab Darja Saar

Novembri viimasest nädalast on venekeelse naisteajakirja Jana peatoimetaja Darja Saar, kes toob endaga kaasa ka uue toimetuse.
Foto: ERIK PROZES

“Mul oli suur rõõm vastu võtta Ekspress Meedia pakkumine asuda Jana peatoimetajaks ja alustada koostööd Eesti ühe kõige kiiremini areneva meediaorganisatsiooniga. Ootan huviga, kuidas saan oma seniste kogemustega aidata kaasa populaarse ja armastatud ajakirja arengule. Loodan väga, et meil õnnestub koos teiste Ekspress Meedia väljaannetega, eriti RusDelfiga, mitte ainult senist positsiooni hoida, vaid ka auditooriumi kasvatada ning saada uutele tellijatele ja lugejatele oodatud kaaslaseks,” lausus Darja Saar.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700