Ajakirja Jana peatoimetajaks saab Darja Saar

Novembri viimasest nädalast on venekeelse naisteajakirja Jana peatoimetaja Darja Saar, kes toob endaga kaasa ka uue toimetuse.

“Mul oli suur rõõm vastu võtta Ekspress Meedia pakkumine asuda Jana peatoimetajaks ja alustada koostööd Eesti ühe kõige kiiremini areneva meediaorganisatsiooniga. Ootan huviga, kuidas saan oma seniste kogemustega aidata kaasa populaarse ja armastatud ajakirja arengule. Loodan väga, et meil õnnestub koos teiste Ekspress Meedia väljaannetega, eriti RusDelfiga, mitte ainult senist positsiooni hoida, vaid ka auditooriumi kasvatada ning saada uutele tellijatele ja lugejatele oodatud kaaslaseks,” lausus Darja Saar.

“Jana on seni vapralt seisnud keerulisel meediaturul ning nüüd, kus kõige lähedasemaks partneriks saab RusDelfi, on põhjust oodata, et oluliselt kasvab ajakirja nähtavus veebis ning tuntus üksikmüügis ja tellijate silmis. Darja Saar suutis edukalt luua venekeelse telekanali ETV+, nüüd on ta ees teistsugune väljakutse – viia Jana sisu, loetavus ja tiraaž järgmisele tasemele. Darja ja Jana toimetus ei ole selle väljakutse ees üksi, nende selja taga on kõik Ekspress Meedia toimetused,” kinnitas Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Ajakirja senine peatoimetaja Natalja Saal lausus, et muutused on meie ajastu olemus. “Aeg näitab, et kõik muutused on paremuse poole. Loodan, et nii juhtub ka seekord. Täname siiralt kõiki, kes aitasid aastate jooksul koos meiega luua ajakirja Jana – meie toimetus, autorid, vabakutselised, meie lugude kangelased ja muidugi meie lugejad. Ajakiri ei ole vaid toimetus ja lugejad, vaid suur ja keeruline projekt, kus iga detail omab tähtsust ja mõju,” lisas Saal.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019