Autor: Best Marketing • 12. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaido Ulejev hakkab juhtima Betsson Groupi Balti äri

Betsafe’i (endise Triobeti) senine Baltikumi turundusjuht Kaido Ulejev võtab Ilze Jansonelt üle hasartmängu ettevõtte Betsson Groupi Balti riikide ärioperatsioonide juhtimise. Regiooni turundusjuhiks saab Martin Varrand.
Foto: Erakogu

Ulejevi sõnul on Betsson Group globaalne ettevõte, mis opereerib enam kui 20 ülemaailmset online-hasartmängu kaubamärki. „Betssonil on Baltikumis kõigi kolme riigi litsentsid ning Betsafe’i kaubamärgi alt oleme regiooni juhtiv operaator,“ ütles Ulejev.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700