Silja Oja • 18 oktoober 2018
Jaga lugu:

ETKALiga liitus esimene meediaagentuur

Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liiduga (ETKAL) liitus Initiative, kes on ühtlasi esimene meediaagentuur liidus.

“Kuna ETKALi ambitsioonid on sümpaatsed ja nägemus Eesti turundusmaastiku arendamisest kattub meie omaga, otsustasime sellesse ka endi panuse anda. Initiative on edumeelne ja oma mõttelaadilt vähem-juttu-pikem-samm-tüüpi-ettevõte, mistõttu on ETKAL aktiivse ja reaalselt toimiva kooslusena meile vägagi sobiv väljund,” märkis Initiative’i tegevjuht Indrek Soom.

Indrek Soom  Foto: Andras Kralla, Äripäev

2010. aastal asutatud Initiative tegeleb meediastrateegiatele ja -planeerimisele lisaks süvendatult turundusanalüütika ning digiturundusega. Viimast toetavad Initiative’iga samasse gruppi kuuluvad kaks Eesti juhtivat digiagentuuri – Convertal ja Mediabrands Digital. Initiative on viimase nelja aasta suurima kasvuga meediaagentuur Eestis, jõudes 2017. aastal teisele positsioonile (Recma). Lisaks kuulub agentuur ka Baltikumi suurimasse meediaagentuuride gruppi IPG ning on esindatud 93 turul.

ETKALi tegevjuhi Signe Kõivu sõnul on Initiative'i kui esimese meediaagentuuri liitumine ETKALiga märgilise tähendusega. “Koos tegusate ettevõtjatega on liidu ideedel kõrgem lend ja liikmete vahel suurem sünergia ühiste huvide esindamisel turunduskommunikatsiooni maastikul,” ütles Kõiv.

"Usun, et Initiative'i lisandumine ETKALi liikmete hulka avardab liidu tegevust ning julgustab seeläbi ka teisi meediaagentuure ETKALiga liituma," lisas ta.

ETKAL on Eesti üritusturundus-, reklaami-, meedia-, PR-, disaini- ja digiagentuuride ühine katusorganisatsioon. Erialaliidu eesmärkideks on turunduskommunikatsiooni valdkonna arendamine Eestis, sektori maine ja ühiste seisukohtade kujundamine ning huvide esindamine suhtluses avaliku võimu ja teiste osapooltega.

ETKALi liikmed on: Tank, Artwerk, AD Angels, Creatum, IDEA, Taevas Ogilvy, Optimist, Newton, Zavod BBDO, Age McCann, Kontuur Leo Burnett, DIVISION, Refleks, Velvet, Neway, Ogilvy PR, Dalton, PR Concept, WOW Events, Elamusstuudio, Orangetime, Winston Wolf, ID Production, JOLOS, Frank Events, Milestone Events, Event Factory, Initiative.

Lisainfo: 

Signe KõivETKALi tegevjuhtsigne.koiv@etkal.ee

5023 456

BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee