Autor: Hando Sinisalu • 1. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Halb veebileht on märk suuremast probleemist

Paul Boag
"Disain ei saa olla eraldiseisev komponent. Halb veebileht on nagu haiguse sümptom. Me ei ravi ainult üht sümptomit, vaid kogu haigust. Tihti on see ka märk suuremast probleemist," väidab Best Interneti esineja, Econsultancy koolitaja Paul Boag.

Paul Boag on rohkem kui 20-aastase kogemusega digiturunduse ekspert. Ta konsulteerib, õpetab, esineb ja kirjutab pidevalt ja suure kirega. Ta on kirjutanud mitmeid raamatuid, näiteks “Digital Adaptation”, “Website Owners Manual”, “Client Centric Web Design” jpt.

Paul astub Best Internetil üles 1. novembril: www.bestinternet.ee 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700